Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Wendy Van Dijk over verschrikkelijke periode: ‘Enorm bang…’

Een nachtmerrie werd werkelijkheid voor Wendy en haar gezin, toen zij hoorden dat dochtertje Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft. Nadat Lizzy een tijdje opgenomen is geweest in het ziekenhuis, gaat het nu beter met haar en probeert zij haar leven weer op te pakken.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal wel als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van de talentenjachten The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de bekende serie Moordvrouw. Ook had Wendy jaren een rol als Ushi. Een Chinees typetje waarmee zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaard een dochtertje, Lizzy.

Ziek

In december vorig jaar kreeg Wendy’s dochtertje Lizzy te horen dat zij een zeldzame bloedziekte heeft. Een ziekte waarbij haar lichaam geen bloedplaatjes meer aanmaakte. Dat was een hele heftige en zware periode voor het hele gezin. ‘In eerste instantie ben je enorm bang, omdat je niet precies weet wat er aan de hand is en dan spookt er van alles door je hoofd’, vertelde zij voor de camera van shownieuws. ‘En toen kregen we meer duidelijkheid en ook dat was niet makkelijk, maar zo langzamerhand begin je meer zekerheid en hoop te krijgen’, gaat Wendy verder.

Geen tranen maar sterk zijn

Het ergste lijkt nu gelukkig voorbij en het gezin kijkt positief naar de toekomst. Over het verdriet van de afgelopen maanden zegt Wendy: ‘De omgeving was veel meer van slag en verdrietig. Wij hadden eigenlijk helemaal geen tijd voor tranen. We moeten dit aangaan en sterk zijn voor Lizzy, huilen komt veel later.’ Gelukkig gaat het nu beter met Lizzy.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Wendy van Dijk

ZIEN: Wendy van Dijk deelt prachtig huwelijksnieuws
ZIEN: Wendy van Dijk deelt prachtig huwelijksnieuws
LIEF: Wendy van Dijk deelt babygeluk op Instagram
LIEF: Wendy van Dijk deelt babygeluk op Instagram
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk