Dit is de winnares van dé Fabulous Mama of the Year award 2024!
Zie ook:
Delen

Dit is de winnares van dé Fabulous Mama of the Year award 2024!

Ook dit jaar werd er weer een Fabulous Mama of the Year Award uitgereikt. Een ontzettend leuk event, met een ontzettend leuke winnares!

Fabulous Mama of the Year Award

Met veel trots werd gisteren de felbegeerde Fabulous Mama of the Year Award uitgereikt tijdens een fantastisch evenement bij The All Out in Amsterdam. Het was wederom een groot succes!

Deze prijs wordt sinds 2008 toegekend door het tijdschrift Fabulous Mama. Dit jaar heeft de jury Pauline Wingelaar gekozen als winnares. Zij volgt hiermee in de voetsporen van eerdere winnaars zoals Kim Kötter, Nienke Plas en Nicolette van Dam. De prijs is volkomen terecht, maar alle andere moeders zijn natuurlijk net zo fantastisch!

100%NL Magazine Fabulous Mama

Jury commentaar

De jury, onder leiding van hoofdredacteur Thea Tijssen, legt uit: ‘Wij vinden het mooi en bewonderenswaardig dat Pauline altijd zo open is. Ook over de zware, verdrietige periodes in haar leven, zoals het verlies van dochter Belle. En dat ze altijd superpositief blijft, haar gezin altijd op de eerste plaats zet en tegelijkertijd onwijs goed gaat met haar carrière als influencer, met haar reallife serie op tv (Echte Gooische Moeders) en met de podcast die ze nu samen met haar beste vriendin en mede-Gooische Moeder Bo maakt. Voor onze lezeressen is het hoog houden van alle ballen, het goed willen doen op alle vlakken een herkenbaar fenomeen. En wat betreft humor, levensinstelling en eerlijkheid is Pauline een perfect rolmodel waar we veel bewondering voor hebben.’

Verbaasde reactie

Pauline Wingelaar was in eerste instantie verbaasd toen ze hoorde dat zij de Fabulous Mama of the Year was geworden: ‘Die had ik echt niet zien aankomen. Ik vind het zo’n eer! Ik vroeg me af waaraan ik dat verdiend had. Ik voel me doorgaans meer mama dan fabulous! Maar ik ben een open boek en best positief ingesteld, dus dat herken ik. En ik doe inderdaad ontzettend veel. Natuurlijk gaat dat de ene keer beter dan de andere keer. Het voordeel is dat ik eigen baas ben en dus mijn eigen tijd kan indelen. Wat tegelijk een valkuil is, want ik vind het lastig om keuzes te maken. Ik pak het liefst alles aan, maar vind het vervolgens moeilijk om meerdere dingen tegelijk te doen.’ Pauline ontving de award uit handen van Fabulous mama of the Year 2022-winnares Kim Kötter, Nijntje en hoofdredacteur Thea Tijssen.

100%NL Magazine Fabulous Mama

Andere prijzen

Er waren ook categorieën waarvoor de lezeressen van Fabulous Mama online hun stem konden uitbrengen. Deze prijzen waren voor: Zoey Ivory, zij won de titel New mom of the Year. Fajah Lourens ging naar huis met de Oma of the Year award, Danny Froger en Ann-Dominique Wilten sleepten met hun dochters de titel Family of the Year in de wacht, Joël Borelli won de titel Papa of the Year en Victoria Verstappen kreeg de meeste stemmen voor Social mama of the Year. Echt geweldig!

Wij kijken terug op een geslaagd, gezellig en succesvol event!

100%NL Magazine Fabulous Mama

Bron en Beeld: Persbericht Fabulous Mama

Delen

Meer over Pauline Wingelaar

Pauline Wingelaar over de toekomst: 'Ik hoop op nog een kindje.'
Pauline Wingelaar over de toekomst: ‘Ik hoop op nog een kindje.’
Lees alle artikelen over Pauline Wingelaar