100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Wolter Kroes: ‘Er zijn vrouwen die me toefluisteren of ik niet met hen mee kan’

Wolter is al jaren gelukkig getrouwd en Tessa is voor hem de ware, maar toch lijken sommige vrouwen hier niet om te geven.

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Fluisteren

Als zanger krijg je veel aandacht van vrouwen en ook Wolter heeft daarmee te maken. In een interview met Story vertelde Wolter dat er tegenwoordig steeds meer vrouwen zijn die er niets om lijken te geven dat hij gelukkig getrouwd is.

Toch gedragen de meeste vrouwen zich keurig volgens Wolter: ‘Ze weten dat ik al jaren heel gelukkig met Tessa ben. Ik word meer als die familieman gezien.’ Wel zijn er wat uitzonderingen: ‘Er zijn ook vrouwen die het toch proberen en me toefluisteren of ik niet met hen mee kan. Die hebben er geen boodschap aan dat je gelukkig getrouwd bent.’ Wolter gaat hier natuurlijk niet op in, máár hij heeft ook een stok achter de deur. ‘Mijn schoonvader rijdt me al bijna twintig jaar naar optredens. Maar ik heb ook die behoefte niet meer. Er is rust in mijn leven’, aldus Wolter. Dat heeft hij mooi verwoord. Wolter heeft genoeg aan zijn vrouw Tessa.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes vertelt openhartig over tweede huwelijk
Wolter Kroes vertelt openhartig over tweede huwelijk
WOW: Wolter Kroes valt bijna 20 kilo af en deelt dieetgeheim
WOW: Wolter Kroes valt bijna 20 kilo af en deelt dieetgeheim
Lees alle artikelen over Wolter kroes