100%NL Magazine Isa Hoes
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de kleurrijke woning van Isa Hoes!

Sinds kort woont Isa Hoes in een nieuw appartement in Amsterdam. Op Instagram deelt ze een prachtig binnenkijkje!

Isa Hoes

Actrice Isa Hoes werd in één klap bekend nadat ze de rol van Myriam van der Pol in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden speelde. Na haar debuut verscheen Isa in nog veel meer programma’s en series zoals Rozengeur & Wodka Lime, All Stars en Vrouwenvleugel.

In het zonnige Italië in juni 1997 stapten Isa en Antonie Kamerling in het huwelijksbootje. Samen kreeg het stel twee kinderen: dochter Vlinder en zoon Merlijn. In oktober 2010 besloot Antonie om uit het leven te stappen. Isa en haar kinderen proberen sindsdien de draad weer op te pakken en verder te leven met dit grote verdriet.

Binnenkijken in haar kleurrijke woning

Op Instagram zet Isa Hoes de deuren van haar nieuwe appartement wagenwijd open voor een binnenkijkje. En wauw: wat een prachtige en kleurrijke woning heeft Isa.

‘Enthousiast en met terechte trots leidt Isa ons rond door alle vertrekken van haar nieuwe appartement in hartje Amsterdam. Een zeldzaam rustige basis boordevol kleurige accessoires. ‘Ik heb nu kleur terug, en daarmee warmte, maar de kalmte is gebleven.’’

De reacties stromen binnen onder de foto’s van Isa’s woning, en wij begrijpen helemaal waarom. Het is echt prachtig geworden! Heel veel woonplezier gewenst Isa!

Bron en Beeld: Instagram Isa Hoes

Delen

Meer over Isa Hoes

ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam
ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Isa Hoes