ANP Foto, 100%NL Magazine Duncan Laurence
Zie ook:
Delen

WOW: Duncan Laurence gaat optreden tijdens Dutch Grand Prix 2024

Tijdens de Dutch Grand Prix zal Duncan een eigen versie van het Wilhelmus zingen. 'Het is een enorme eer'.

Duncan Laurence

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan de toen nog populaire talentenjacht The voice of Holland. Hij blies de jury omver, belandde in het team van Ilse de Lange en bereikte uiteindelijk de halve finale. Helaas wist Duncan dat seizoen de talentenjacht niet te winnen.

In 2019 vertegenwoordigde Duncan Nederland op het Eurovisiesongfestival. Hij eindigde dan ook op de eerste plek. Dit alles met zijn eigen nummer Arcade. Het leven van Duncan stond vanaf dat moment volledig op z’n kop. Tegenwoordig zien we hem ook steeds vaker als gast bij tv-programma’s voorbijkomen. Ook heeft hij deel uitgemaakt van seizoen ’23 van De Beste Zangers.

Dutch Grand Prix 2024

Hier eindigt het succes van Duncan echter nog niet. Zojuist is het fantastische nieuws bekend gemaakt dat Duncan zal gaan optreden voor de start van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix van 2024. Op 25 augustus zal Duncan weer achter zijn piano te zien zijn en zal hij een eigen versie van het Wilhelmus uitvoeren. Hij vertelt hier trots over: ‘Het is een moment van nationale trots en ik kijk er enorm naar uit om dit met de wereld te delen. Het is een enorme eer.’ Duncan zal in de voetsporen treden van Davina Michelle, Andre Rieu en Floor Jansen.

Wij kunnen niet wachten om het optreden te zien!

Bron: De Stentor, Beeld: ANP foto

Delen

Meer over Duncan Laurence

Duncan Laurence en man nemen groot besluit: 'Het was mijn grootste droom'
Duncan Laurence en man nemen groot besluit: ‘Het was mijn grootste droom’
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Lees alle artikelen over Duncan Laurence