100%NL Magazine Ruud van Nistelrooij
Delen

WOW: Robbie Williams smeekt Ruud van Nistelrooij om selfie

Ruud wist even niet wat hem overkwam toen Robbie Williams opeens op hem af kwam rennen. 'Dit MOEST gebeuren'

Ruud van Nistelrooij

Ruud van Nistelrooij is een Nederlandse voetballer die bekend staat om zijn legendarische doelpunten. Hij schitterde bij clubs als PSV, Manchester United, en Real Madrid. Na zijn indrukwekkende spelerscarrière stapte Ruud het trainersvak in, waar hij zijn passie voor voetbal blijft delen met de volgende generatie talenten.

Robbie Williams

Robbie Williams deelde deze week wel iets heel speciaals op zijn Instagram. Hij plaatste namelijk een selfie met Ruud van Nistelrooij met een bijzondere tekst, waarin hij de ontmoeting beschrijft.

‘Ik zat in een golfkarretje toen ik opeens Ruud van Nistelrooij zag lopen en ik riep gelijk: ‘Stop!’. Normaal vraag ik nooit aan mensen of ik met ze op de foto mag, maar dit was een uitzondering. Ik sprong eruit met mijn telefoon in mijn hand en smeekte Ruud om een selfie. Ik was bijna bezeten…’ Robbie Williams is namelijk zo’n grote fan van Ruud, dat hij zelfs zijn hond naar hem had vernoemd! Hij vult aan: ‘Ruud en het team van toen hebben me door een aantal donkere periodes in mijn leven geholpen. Zijn doelpunten maakten me gelukkig. Ze maakten me blij op de dagen dat ik dat niet was.’

Na de foto te hebben gemaakt zegt Ruud: ‘Bedankt voor je liedjes’ waarop Robbie antwoord ‘Nee, bedankt voor je doelpunten.’ Voor zowel Ruud als Robbie was dit hoe dan ook een onvergetelijke dag!

Ben je benieuwd naar de selfie? Deze zie je hieronder.

Bron: Instagram Robbie Williams

Delen