100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

WOW! Volgers in shock door ‘eightpack’ Anouk

Anouk zag er altijd al goed uit, maar zij verbluft nu al haar volgers met een afgetraind lichaam waar velen jaloers op zullen zijn. 'Fitter dan mijn man', schrijft zij.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en getrouwd met haar grote liefde, Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Sixpack

Anouk ziet er altijd al heel goed uit, maar zij draagt graag wijde kleding. Dat zij zo’n afgetraind lichaam heeft, wisten wij dan ook echt niet. Nu deelt zij een Instagramstory en daarvan zijn wij echt onder de indruk, want wat ziet Anouk er ongelooflijk goed uit zeg. Anouk is een sixpack al voorbij en zij heeft nu zelfs een eightpack. Iets waar veel mensen jaloers op zijn. ‘Fitter dan mijn man’, schrijft zij er lachend bij. Vervolgens deelt Dominique, Anouk’s man, een foto van zijn eigen buik op Instagram. Daarop is te zien dat hij zijn fles Whiskey op zijn buik zet. ‘Je hebt verdomd gelijk schat’, schrijft hij.

Hard werken wordt beloond. Powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Anouk.

Delen

Meer over Anouk

Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Lees alle artikelen over Anouk