100%NL Magazine Amy Rose
Zie ook:
Delen

WVL-Amy Rose in tranen: ‘De verrassing van het jaar…’

Amy Rose woont samen met Saul in Zwitserland en dat betekent dat zij een groot deel van haar dierbaren moet missen. Wij snappen dan ook haar emoties...

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zij verwachten binnenkort hun eerste kindje.

Of de twee ook al getrouwd zijn, is de vraag. Onlangs deelde Amy Rose wat foto’s en op één van de foto’s waren de letters A.R.C. te zien. Zou dit verwijzen naar Amy Rose Coltof?

Groot gemis

De weken vliegen voorbij en Amy Rose is over een paar weken alweer uitgerekend. Zij beleeft alles samen met Saul in het mooie Zwitserland, maar degene die haar zwangerschap niet van dichtbij meemaken, zijn haar ouders. Af en toe gaat Amy Rose terug naar Nederland en nu waren het haar ouders die hun dochter kwamen bezoeken. Op de video is te zien dat Amy Rose in tranen uitbarst.

Zij schrijft emotioneel: ‘Zwangerschap is het mooiste wat ik mag mee maken. Vooral samen met de liefde van je leven. Mijn moeder zou alleen langs komen.. en ik zei nog tegen Saul als mijn vader er nu opeens zal zijn is het de verassing van het jaar..
En ja hoor daar was hij ik denk dat dit prachtige filmpje wel laat zien hoeveel ze betekenen voor me. Ik heb een prachtige familie die alles voor mij is. De ene kant woont dichtbij en de andere kant in Nederland. En dat maakt het gemis tijdens de meest bijzondere fase in je leven lastig… en als je ze dan weer ziet heb je pas door hoe erg je ze mist. Ik hou van jullie.’ Wat mooi zeg en wat een geweldige verrassing. Wij snappen haar emoties volledig.

Geniet van de tijd samen!

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose

Delen

Meer over Amy Rose

Lees alle artikelen over Amy Rose