Yolanthe Cabau banner
Zie ook:
Delen

Yolanthe in diepe rouw: ‘Mijn hart is in duizend stukjes gebroken’

Yolanthe's voormalige schoonmoeder is gisteren overleden en Yolanthe heeft het er ongelooflijk moeilijk mee. Zij schrijft een hele mooie, aangrijpende tekst...

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

In diepe rouw

Yolanthe heeft nog altijd goed contact gehouden met haar voormalige schoonmoeder, Sylvia. Het was Xess Xava’s oma en Yolanthe kon heel goed opschieten met Wesley’s moeder. Sylvia is gisteren op 59-jarige leeftijd overleden en dat doet iedereen heel veel pijn. Yolanthe deelt een reeks prachtige foto’s met Sylvia en de tekst die zij daaronder schreef, raakt ons enorm. ‘ook al zit je heel erg diep in mijn hart voor altijd. Ik mis je nu al zo erg. En de pijn steekt. Heel erg. Zo veel mooie herinneringen met jou mama Syllie.. zo veel gelachen en meegemaakt samen. Zo veel bijzondere jaren dat je mij vanaf dag één als je dochter beschouwde. Owee als iemand kwaad over mij sprak. Als een leeuwin vocht je voor mij. Je pikte het niet, niet op social media en ook in het echte leven niet. Alleen maar liefde. Ik lees onze gesprekken terug en kijk onze video’s.. hoe is dit nu waar? Wij houden zo veel van jou en jij van ons’, is een deel van de emotionele tekst.

‘Een geweldige moeder en een grandioze trotse lieve oma die alles over had voor haar kleinkinderen. We zijn ontroostbaar.. waarom kan oma niet nog heel even wakker worden voor nog één laatste knuffel? Mijn hart is in duizend stukjes gebroken. Lieve Syllie.. bedankt voor alles!! Je leeft voort in al onze hartjes. We houden allemaal zo veel van jou!! For ever and always’, schrijft Yolanthe. Wat is dit toch verschrikkelijk, maar wat heeft Yolanthe mooi gesproken. Wij wensen haar heel veel sterkte.

https://www.instagram.com/p/CuqRSquKulO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

VIDEO: Yolanthe verrast Xess Xava op bijzondere wijze
VIDEO: Yolanthe verrast Xess Xava op bijzondere wijze
Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: 'Wij houden zoooo veel van jou!!'
Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: ‘Wij houden zoooo veel van jou!!’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau