100%NL Magazine Yves Berendse
Zie ook:
Delen

Yves Berendse kan zijn ogen niet geloven: ‘EEN DROOM DIE UITKOMT!’

Yves kan het eigenlijk nog steeds niet geloven, maar zijn jongensdroom wordt nu toch echt werkelijkheid. Dit is hem zo gegund.

Yves Berendse

Yves Berendse is bekend als Nederlandse zanger. Zijn zangcarrière begon op zijn 18e verjaardag, toen hij de microfoon pakte op zijn eigen surpriseparty. In de jaren die volgden, maakte Yves zijn repertoire zo breed mogelijk en zong hij wekelijks in zijn eigen stamcafé. Hij deed hiermee veel ervaring op.

In 2016 bracht Yves zijn single ‘Zin in jou’ uit. Hiermee scoort hij zijn eerste hit en zo leerde Nederland hem pas goed kennen. Dit jaar bracht hij het nummer ‘Terug In De Tijd’ uit en dit is nu al dé hit van het jaar. Yves’ fangroep wordt steeds groter en groter. Geweldig om te zien!

Droom

Yves is dé zanger van dit moment en heel Nederland zingt zijn nummers luidkeels mee. Onlangs werd bekendgemaakt dat hij volgend jaar twee keer op gaat treden in de Ziggo Dome en dat vindt hij zelf geweldig, maar ook onwerkelijk. Hij poseert voor de Ziggo Dome en schrijft blij: ‘EEN DROOM DIE UITKOMT! Hebben jullie ‘m al voorbij zien komen? Toen ik hier vroeger vaak langs reed zag ik mijn idolen voorbij komen. En nu geef ik hier volgend jaar gewoon 2 concerten.’

Niet alleen wij, maar ook de rest van zijn fans en volgers zijn blij voor Yves. ‘Zo geweldig voor jou! Echt verdiend! Dubbel en dwars gegund!’, ‘ZO trots op jou; SUPER verdiend’ en ‘Jij gaat knallen daar zooo verdiend’, is een greep uit de reacties. Het is hem inderdaad echt gegund!

Bron en Beeld: instagram Yves Berendse

Delen