Zieke Martijn Krabbé: 'Geniet van het leven, het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn'
Zie ook:
Delen

Zieke Martijn Krabbé: ‘Geniet van het leven, het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn’

Nadat hij eerder een prachtige vakantiefoto plaatste, deelt hij nu een gezondheidsupdate vanaf zijn vakantieoord.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Velen zullen hem kennen als presentator van ‘The Voice Of Holland’ en ‘Kopen Zonder Kijken’. Naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken, zitten zijn 5 grootste liefdes thuis. Uit een eerdere relatie met Amanda Beekman kreeg Martijn 4 kinderen. Inmiddels is de presentator alweer een paar jaar hartstikke gelukkig met zijn liefde Deborah. Met haar is hij in 2019 getrouwd. Samen vormen zij een prachtig gezin van 6.

Begin dit jaar deelde Martijn heftig nieuws, want er was een vorm van kanker bij hem gevonden. Martijn is hiervoor nog steeds in behandeling en hij geeft af en toe een gezondheidsupdate.

Update

Vanochtend deelde hij een prachtige vakantiefoto met zijn vrouw en nu deelt Martijn een gezondheidsupdate. Bij een foto vanuit het zwembad schrijft hij:

‘Ik lijk het goed vol te houden! Uiteraard met wisselend succes maar over het algemeen heb ik het gevoel dat er een soort status quo is ontstaan. Ik zal maar zeggen: gezondheid 2 – ziekte 1. Ook realiseer ik me terdege dat het zo weer anders kan zijn dus ik kus de grond waarop ik loop. Ik ben enorm aan het genieten van de rust. Het leven in het moment. Wel moet ik even iets kwijt. Het is pertinent niet zo dat “ik weer aan het werk..” zou zijn. Voor die verantwoordelijkheid is het echt nog te vroeg. Wel ben ik even op bezoek geweest bij Kopen zonder Kijken en dat was heel fijn! En ik doe weer wat voice-overs. Wat ik verder over mijn werk kan zeggen is dat ik hoop een korte serie te maken in het hulp-tv genre. Maar dat is voorlopig een stip aan de horizon in het voorjaar. Tot slot een goed bedoelde raad: geniet van het leven. Het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn. Life is what happens to you while you are making other plans….’

Wat fijn dat Martijn laat weten hoe het nu met hem gaat en dat hij geniet van de rust en het leven op dit moment. Het is hem gegund.

Bron en Beeld: Instagram Martijn Krabbé

Delen

Meer over Martijn Krabbé

FOTO: Martijn Krabbé laat na lange tijd van zich horen
FOTO: Martijn Krabbé laat na lange tijd van zich horen
GOED NIEUWS: Martijn Krabbé is weer terug van weggeweest
GOED NIEUWS: Martijn Krabbé is weer terug van weggeweest
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé