100%NL Magazine Els BB Vol Liefde
Delen

ZIEN: B&B Vol Liefde Els straalt in een chique badpak!

Who Els? Wie kent haar niet. Ze was één van de meest geliefde kandidaten uit het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde.

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is weer begonnen en heel Nederland zit elke dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering brengt ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is geweldige televisie!

Els

Een van de B&B eigenaren die op zoek gaat naar de liefde is Robert Jan. In het prachtige landschap van Schotland vind je daar zijn landhuis. De boomlange en goedlachse Robert Jan is klaar voor de liefde en ontvangt een aantal dames in zijn B&B. Één van die dames was de charmante Els. Vanaf moment één dat Els het landhuis van Robert Jan instapte was ze gelijk een publiekslieveling. Niet alleen door haar prachtige verschijning en lief karakter, maar ook om haar grappige uitspraken. ‘Who Els?’ is een uitspraak die zeker is blijven plakken.

Helaas voor Els werd ze naar huis gestuurd. Gelukkig kan Els rekenen op ontzettend veel steun én heeft ze er in Nederland een hele fangroep bij. Op haar Instagramaccount heeft ze inmiddels ruim 155K volgers. Een paar dagen geleden deelde Els een aantal stralende kiekjes van zichzelf in een chique, zwart badpak. Els straalt, en daar worden we vrolijk van! Ze schrijft onder andere: ‘En…heel eerlijk…wat ben ik blij dat ik lig, voor zo’n badpak-foto. Niks mis met mij hoor, mag zeker niet klagen…maar zodra ik opsta… krijgt mijn lichaam (lees: huid) met de wet van de zwaartekracht te maken. Oftewel…
“Alles zakt naar beneden”…Herkenbaar?? Hahaha!’

Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram

Delen