bertrie en dorian banner
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bertrie Wierenga showt vol trots haar groeiende babybuik

Bertrie laat haar prachtige buik zien in een nieuwe Instagram video.

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn bekende gezichten in de Nederlandse televisie-industrie. Bertrie, een getalenteerde actrice, verwierf populariteit door haar rol in de langlopende soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST). Dorian, eveneens een acteur, maakte eveneens zijn opwachting in dezelfde serie. Het was op de set van GTST dat hun paden elkaar kruisten en hun liefdesverhaal begon. Wat begon als een professionele samenwerking, groeide al snel uit tot een romantische relatie, die nu bekroond wordt met het nieuws van hun eerste kindje.

Naast de bekendmaking van de zwangerschap, hebben Bertrie en Dorian ook al laten weten wat het geslacht van de baby is: een meisje. Het stel zit nu al op een roze wolk…

Groeiende babybuik

Op Instagram plaatste Bertrie gisteren een video, waarin ze alle groene outfits uit haar kast showde. Op de video was ook haar groeiende babybuik te zien en er wordt massaal gereageerd. ‘Ze staan je alledrie goed. Groen past bij jou.’, ‘Wat staat dat zwangere buikje je goed’ en ‘Wat zie je er goed uit, lieverd. Ben zo blij voor jullie.’, schrijven wat mensen. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Bertrie ziet er niet alleen heel mooi, maar ook stralend uit.

Benieuwd naar de video? Deze zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bertrie Wierenga

Delen

Meer over Bertrie Wierenga

Ontroerde Bertrie Wierenga: 'Dank voor jullie liefde en woorden.'
Ontroerde Bertrie Wierenga: ‘Dank voor jullie liefde en woorden.’
ZIEN: Bertrie Wierenga deelt intieme kiekjes met haar man
ZIEN: Bertrie Wierenga deelt intieme kiekjes met haar man
Lees alle artikelen over Bertrie Wierenga