bo wilkes
Delen

ZIEN: Bo Wilkes getrouwd in een prachtige trouwjurk!

Ein-de-lijk was het zover: Echte Gooische Moeder Bo Wilkes is getrouwd en ze was een stralende bruid in haar prachtige trouwjurk!

Bo Wilkes

Bo Wilkes was nog maar 22 jaar oud toen zij meedeed aan het programma ‘Echte Gooische Meisjes’. Samen met Pauline, Kimberly, Florine en Leslie werd Bo gevolgd in haar dagelijks leven en draaide alles om de glitter en glamour. De ‘Meisjes’ van toen zijn inmiddels allemaal ouder, wijzer én moeders. En dus werd de serie ‘Echte Gooische Meisjes’ nieuw leven ingeblazen en werd het ‘Echte Gooische Moeders’. De serie is een regelrechte hit en wordt met open armen ontvangen.

Getrouwd!

Toen Bo vorig jaar op vakantie was in Griekenland besloot haar geliefde Paul om haar ten huwelijk te vragen. Natuurlijk antwoordde Bo daar met een volmondige JA op!

Na lang wachten en voorbereidingen was het dan eindelijk zover voor Bo: ze is in het huwelijksbootje gestapt met Paul! Ze deelde zojuist prachtige foto’s en video’s op haar Instagram. En wauw: wat ziet Bo er prachtig uit!

Ze draagt een lange witte jurk, met kanten mouwen. Haar haren draagt ze los en ze is prachtig opgemaakt. Ze is een beauty!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Bo Wilkes

Delen