ZIEN: Dit is de bloedmooie vriendin van Cody Gakpo
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de bloedmooie vriendin van Cody Gakpo

Cody Gakpo is momenteel de meest besproken voetballer van het Nederlands elftal. Benieuwd naar zijn knappe vriendin? Wij delen wat foto's.

Cody Mathès Gakpo

Cody Mathès Gakpo is een Nederlandse voetballer die als linksbuiten voor PSV speelt. Tijdens het EK van 2021 maakte Cody zijn debuut voor het Nederlands elftal. Dit jaar heeft hij een basisplaats weten te bemachtigen op het WK en dat heeft tot nu toe goed uitgepakt. In de eerste drie wedstrijden heeft Cody namelijk drie keer gescoord voor het Nederlands Elftal. Zou hij vandaag zijn vierde doelpunt gaan maken?

Vriendin

Naast zijn liefde voor voetbal, zit Cody’s grootste liefde iedere wedstrijd weer op de tribune. Noa van der Bij is de knappe, blonde vriendin van de voetballer. De twee zijn al jaren gelukkig samen. Op Instagram deelt Noa regelmatig foto’s waarbij zij samen met Cody geniet van een heerlijke vakantie of wanneer zij hem aanmoedigt op de tribune. Noa heeft een HBO-studie aan de Avans Hogeschool afgerond, maar zij verdient tegenwoordig haar geld als junior booker bij Cachet Models. Noa is nog maar 23 jaar oud, maar zij is echt een verschijning. Wat een prachtig stel is dit..

Zie hieronder wat foto’s van Cody’s vriendin Noa.

https://www.instagram.com/p/Cicw1sXscLu/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: In samenwerking met Cody Gakpo en Noa van der Bij.

Delen