ANP 100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

ZIEN: Hélène Hendriks steelt de show in paars badpak!

Publiekslieveling Hélène Hendriks deelt een foto van zichzelf in een paars badpak op Instagram!

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks; ooit een gedreven hockeyster, nu een bekende presentatrice die moeiteloos het scherm verovert. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Hélène heeft al jaren een relatie met de 22 jaar oudere Frans. De twee zijn hartstikke gelukkig samen, maar Hélène heeft nog nooit iets van of met hem gedeeld. Zij houdt hem liever buiten de schijnwerpers.

Paars badpak

Tijdens het stralende zomerweer van de afgelopen week genoot heel Nederland met volle teugen van de laatste zonnestralen. Zo ook Hélène Hendriks. Samen met haar trouwe viervoeter genoot ze van wat tijd op het strand. Op Instagram deelt Hélène een leuke selfie samen met haar hond. Ze schrijft hierbij: ‘Altijd op schoot willen liggen…’.

Op de foto draagt Hélène een paars badpak, wat ze combineert met een groene pet. Het maakt niet uit wat Hélène draagt, ze ziet er altijd goed uit! Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Helene Hendriks

PRACHTIG: Hélène Hendriks straalt naast mannelijk schoon
PRACHTIG: Hélène Hendriks straalt naast mannelijk schoon
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, 'Wat een schatjes!'
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, ‘Wat een schatjes!’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks