100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jennifer Ewbank showt verbluffende huisrenovatie in nieuwe video

Jennifer woont inmiddels al bijna een jaar in haar droomhuis en besloot dat het tijd was om de verbouwing af te ronden.

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, musicalster, componist en pianist. Zij werd bekend door haar deelname aan The voice of Holland, waarbij zij het tot de halve finales wist te schoppen. Een jaar later bracht Jennifer haar eigen debuutalbum uit en nog steeds zingt zij regelmatig. Op Instagram deelt de zangeres altijd veel leuke en mooie momenten met haar volgers, waar iedereen blij van wordt. De zangeres lijkt heel positief in het leven te staan en alles eruit te halen wat erin zit.

Kinderen

Jennifer is al jaren samen met haar man, Robin de Munk, waarmee zij in 2016 trouwde. Samen met hem kreeg zij twee kinderen, Emily en Ben. Een paar jaar geleden brak de paniek uit bij Jennifer thuis, want tijdens het 7e verjaardagsfeestje van Emily, kreeg zij een trap van een pony en daarbij liep zij een schedelbreuk op. De kleine meid heeft twee weken in het ziekenhuis gelegen en het is ‘gelukkig’ bij een hersenschudding gebleven.

Nieuwe huis

Jennifer en haar gezin wonen inmiddels al een jaar in hun nieuwe droomhuis. In een nieuwe Instagram post legt ze uit dat de verbouwing een tijdje stil heeft gelegen omdat ‘het leven er tussendoor kwam’, maar nu is het huis eindelijk af. Trots deelt Jennifer de beelden van hun prachtige nieuwe woning. Verder vertelt ze:

‘Geboren, getogen en het blijft zo mijn thuis. We hebben meer verbouwd dan we in eerste instantie voor ogen hadden (geloof dat dat redelijk veel voorkomend is). Afgelopen week hebben we onze tanden in ons huis gezet. Zo leuk om te zien dat je dan samen best snel meters kunt maken als we even aan gaan. Workout geweest wel. Heel blij met hoe ons huis echt ons thuis aan het worden is!  Ook zeker nog projecten aan te gaan maar krijg daar nu alleen maar meer zin in! De badkamers, logeerkamer, hal en mijn studio krijgen nog een facelift.’

Het kleurrijke huis van Jennifer ziet er prachtig uit!

Benieuwd geworden naar het huis? Deze zie je in die video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jennifer Ewbank

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank