ZIEN: Leco van Zadelhoff geeft dochter complete make-over
Zie ook:
Delen

ZIEN: Leco van Zadelhoff geeft dochter complete make-over

Op Instagram deelt Leco een super lief vader-dochter moment met zijn dochter Robbie.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Dochter Robbie

Leco is sinds 2016 samen met zijn grote liefde Carlos, maar daarvoor heeft de visagist negentien jaar lang een relatie gehad met Rob Sintenie. Met hem kreeg Leco zijn dochter Robbie. Rob, Robbie’s biologische vader, overleed twee jaar geleden op jonge leeftijd. Dit is en blijft een enorm gemis voor zowel Leco als hun dochter Robbie.

Complete make-over

Robbie heeft maar geluk met een stylist als vader! Op zijn Instagram deelt Leco foto’s van zichzelf samen met zijn dochter Robbie, die in de kapperstoel zit. Hier schrijft hij bij: ‘Is het leuk om je dochters haar te doen hoor ik regelmatig… Yessss .. uitdagend maar leuk. Gelukkig weet ze precies wat ze wel en niet wil ( goh van wie zou ze dat hebben)… en heeft ze een toffe coole smaak…pretty in blond dit keer.. maar zoals je begrijpt wisselen we nog wel eens van haarkleur!!!’. Robbie ziet er super goed uit met haar nieuwe blonde haar, Leco is echt een tovenaar wat betreft kapsels!

De leuke foto’s zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff