100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Mart Hoogkamer maakt geslacht baby bekend!

In een nieuwe Instagram video maken Mart en zijn vriendin het geslacht van hun kindje bekend.

Mart Hoogkamer

Een paar jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Mart is al jaren samen met zijn vriendin, Jennifer. De twee kochten twee jaar geleden hun droomhuis en zij genieten van ieder mooi moment samen.

Babynieuws

Deze zomer maakte Mart bekend dat hij en zijn vriendin in januari hun eerste kindje verwachten. ‘Waneer dromen uitkomen…’, schreef hij bij een prachtige video.

Geslacht baby

Mart en zijn vriendin Jennifer hadden nog niet bekend gemaakt of ze een jongen of een meisje zouden krijgen. Op Instagram besloten ze dat het nu tijd was om het toch bekend te maken door middel van een hele leuke video. In de video is te zien dat Mart en Jennifer een wijnglas in een prachtige witte taart steken om er een stukje uit te halen. Wanneer ze dit doen zien ze dat de taart van binnen roze is en dat ze dus een meisje krijgen. Wat is dit toch leuk gedaan! Zo te zien zijn Mart en Jennifer dolbij met dit nieuws.

Zie de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Mart Hoogkamer

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

ZIEN: Vriendin Mart Hoogkamer showt vol trots haar groeiende babybuik
ZIEN: Vriendin Mart Hoogkamer showt vol trots haar groeiende babybuik
OEPS: Verklapt Mart Hoogkamer nu al de babynaam?
OEPS: Verklapt Mart Hoogkamer nu al de babynaam?
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer