100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

LEZEN: Monique Smit zet jarige zoontje op bijzondere manier in het zonnetje

Het was gisteren Noah's verjaardag en om die reden deelt Monique een ongelooflijk mooi bericht over hem. Wat heeft zij dit prachtig verwoord.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

In het zonnetje

Het was gisteren weer feest bij Monique en Martijn thuis, want hun oudste zoontje, Noah, was jarig. Deze lieve jongen mocht alweer 9 kaarsjes uitblazen. Monique deelt weer een prachtige foto op Instagram, met daaronder een bijzonder bericht. ‘Onze grootste, sportieve kanjer vandaag gewoon alweer 9 jaar! Lieve Noah, je was ons “Nootje Cadeautje” zoals ik je nog regelmatig noem. Ik moet er nog wel aan wennen dat we je bijna niet meer zien, behalve als er eten op tafel staat. Zit je niet op school of moet je niet trainen dan staan jullie zelf wel op het voetbalveld. Je krijgt al steeds meer je eigen leventje met je vriendjes. We zijn super trots op je! Je bent een échte grote broer, altijd behulpzaam en je hebt ons vanavond ook nog eens met z’n allen veilig aan de grond gezet (zie tweede foto) Hoe cool is dat? We gaan er een mooie tijd van maken vriend!’

Dat Monique en Martijn trots zijn op hun zoontje, staat vast.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto's óóit
SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto’s óóit
Lees alle artikelen over Monique Smit