100%NL Magazine Debbie B&B
Delen

Zó kleurrijk zag B&B Debbie er vroeger ook uit!

De kleurrijke Debbie uit B&B Vol Liefde is nooit geen muurbloempje geweest, dat bewijst dit maar weer eens!

B&B Vol Liefde

Het is hét programma van dit moment: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van.

Debbie

Debbie is de meest kleurrijke B&B eigenaar die dit jaar ook mee doet aan het programma. Na jarenlang zelf aan verschillende tv-programma’s te hebben meegewerkt achter de schermen besloot ze een tijdje geleden dat het nu de beurt aan haarzelf was. En dus besloot ze om mee te doen aan B&B Vol Liefde.

En wat zijn we blij dat ze die keuze heeft gemaakt, want de kleurrijke Debbie is een verademing op het beeldscherm. Met haar oprechtheid, eerlijkheid en vrolijkheid verovert ze alle harten in Nederland. Wij houden van Debbie!

Niet alleen om haar karaktereigenschappen, maar ook om haar kleurrijke outfits en voorkomen. Daar word je toch vrolijk van? Voor wie dacht dat Debbie sinds een paar jaar zo kleurrijk heeft, die heeft het mis. Een kijkje op haar Facebookpagina leert ons dat ze dat altijd al geweest is.

Bron en Beeld: Facebook Debbie de Jong

Delen