Zo vierden de BN'ers pakjesavond
Delen

Zo vierden de BN’ers pakjesavond

Gisteren zijn veel kinderen weer gelukkig gemaakt met een nieuwe lading cadeaus. BN'ers delen de leukste foto's op Instagram.

Pakjesavond

Gisteren was het eindelijk pakjesavond. De avond waar alle kinderen zo lang naar uitkeken en waarop zij veel cadeautjes mochten uitpakken. Sint en piet hebben flink wat kinderen blij gemaakt en ook de kinderen van BN’ers zijn niet vergeten. Bij sommige kwamen Sinterklaas en zijn pieten zelfs thuis. Veel BN’ers delen wat foto’s van deze heerlijke avond en de blije koppies van hun kinderen. Geweldig om te zien.

Fallon Froger heeft haar speentje dit jaar meegegeven aan Sinterklaas en de kinderen van Bas Smit en Nicolette van Dam lieten hun baardagame vol trots zien aan de goedheiligman. Nick en Kirsten vierden pakjesavond gezellig met het gezin rond de tafel. Bij andere BN’ers was de hele familie aanwezig en wat leuk om te zien dat bijna alle kinderen als Sinterklaas of piet verkleed waren. De ouders hebben vast net zo genoten als de kinderen.

Wij delen wat leuke foto’s van deze magische avond. Dit tovert toch een lach op ieders gezicht?

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos, Nicolette van Dam, Marq Laurenz, Natasja Froger, Pauline Wingelaar, Kirsten Schilder

Delen