100%NL Magazine John en Daniëllle van 't Schip
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Zoon John en Daniëlle van ‘ t Schip getrouwd

Deze week gaven Davey en Casey elkaar het jawoord in het mooie Australië. Een groot deel van de familie was aanwezig en het zag er betoverend uit.

John van ‘t Schip

John van ‘t Schip is een Nederlands-Canadees voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. John is vanaf 30 oktober tot het einde van dit seizoen aangesteld als trainer van AFC Ajax. De club stond laatste en kruipt met hulp van John als trainer steeds weer een plekje omhoog. Iedereen praat al weken lovend over John.

Familie van ‘t Schip gaat momenteel door een hele zware periode, want Daniëlle, de vrouw van John en moeder van Davey en Estelle, overleed onlangs aan de gevolgen van kanker. De hele familie heeft het onwijs moeilijk met dit grote verlies…

Met een lach en een traan

Al heel wat dagen is John met zijn kinderen, andere familieleden en vrienden in Australië, want zijn zoon stapte deze week in het huwelijksbootje. Op Instagram deelt John een reeks prachtige foto’s. ‘”Spread the love” zei ze, wilde ze en vroeg ze. Het had niet beter gekund. Gefeliciteerd aan het prachtige getrouwde echtpaar Mr & Mrs van ‘t Schip’, schrijft John erbij. Dit is in alle opzichten een sprookjeshuwelijk geweest, maar naast de mooie glimlach op ieders gezicht, zijn er ook traantjes gelaten. Iedereen had Daniëlle hier zó graag bij willen hebben, maar zij kijkt vast en zeker mee.

Bron en Beeld: Instagram John van 't Schip

Delen