Zóveel kost een nachtje overnachten in de B&B's van de kandidaten van B&B Vol Liefde 2024
Zie ook:
Delen

Zóveel kost een nachtje overnachten in de B&B’s van de kandidaten van B&B Vol Liefde 2024

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde komt er al weer bijna aan, maar wat kost een nachtje in zo'n unieke B&B nou eigenlijk? Wij hebben het voor je uitgezocht.

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Vanaf vanavond kunnen wij weer genieten van een nieuw seizoen.

Het is al bekend hoeveel één nachtje overnachten in de unieke B&B’s kost. Wij hebben de prijzen even voor je op een rijtje gezet.

Thijz (65)

Camping de Moulin de Lacombe van Thijz is charmant en kleinschalig. Deze camping, in Saint-Geniez-ô-Merle in Frankrijk, heeft 18 slaapplaatsen en biedt zowel safaritenten en vrije kampeerplekken. Zelf slaapt Thijz in een bijgelegen watermolen. De prijs van een nachtje blijven slapen op deze camping verschilt per verblijfsoptie. Een staplaats voor een caravan of tent kost 32 euro per nacht voor twee volwassenen. Vrije trekkersplaatsen zijn beschikbaar voor 13,50 euro per persoon per nacht. De prijzen voor luxe tenten zijn 518 euro voor een tweepersoonstent, 714 euro per week voor een vierpersoonstent, 1085 euro voor een vierpersoonssafaritent en 945 euro voor een vijfpersoonssafaritent.

Iris (57)

Aan de westkust van Griekenland heeft Iris 3 appartementen. Bij Iris Villa’s in Spárton kunnen gasten dolfijnen spotten, door het prachtige uitzicht op zee. Bij deze appartementen komt een buitenzwembad, een terras, een tuin, een privéstrand en een bar. Een overnachting in één van de drie appartementen in Spárton kost tussen de 100 en 180 euro, afhankelijk van het gekozen appartement. Bij de appartementen van Iris geldt een minimumverblijf van 2 nachten.

Mike (35)

Mike heeft de roze boerderij van zijn ouders in Maçanet de la Selva in Spanje omgetoverd tot een prachtige B&B. Deze B&B-boerderij, Can Companys, is geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur, stranden en steden in Spanje. Een weekendje verblijven op deze B&B kost 1600 euro voor maximaal 10 personen. Als je doordeweeks verblijft betaal je 300 euro per nacht en in het hoogseizoen 400 euro per nacht. Ook hier geldt een minimumverblijf van 2 nachten.

Mirjam (52)

Parsons Hilltop Safari Camp van Mirjam biedt een unieke safari-ervaring in Greater Kruger Area in Zuid-Afrika. Een overnachting in de luxe safaritenten kost 365 euro voor twee personen, en de klassieke safaritenten 315 euro per nacht. Hier krijg je dan ook ontbijt, een lichte lunch, driegangendiner, een drie uur durende game drive in een open voertuig, snacks tijdens de game drive en koffie en thee bij.

Arno (46)

Arno is nog druk bezig met het omtoveren van zijn boerderij tot een prachtige B&B. In Payzac in Frankrijk verbouwd hij alles zelf. Aangezien Arno nog druk bezig is met ontwikkeling van zijn B&B zijn er nog geen details bekend over de prijzen voor een overnachting.

Robert Jan (57)

In Invergordon in Schotland organiseert Robert Jan reizen voor gasten die zich willen onderdompelen in de authentieke Schotse ervaring. Gasten kunnen ervoor kiezen om bij Robert thuis te verblijven of in een nabijgelegen kasteel. Hier organiseert hij dan stijlvolle diners, whiskyproeverijen en optredens van doedelzakspelers. De B&B is geschikt voor 12 personen en overnachten is op aanvraag. De prijzen zijn dus niet vooraf bekend.

Anja (70)

In pittoreske Biches in Frankrijk is Anja gevestigd met Le Mouton Perdu. Deze rustgevende B&B heeft 2 kamers waar gasten compleet tot rust kunnen komen. Beide kamers hanteren gelijke tarieven van 73 euro per nacht voor 2 personen voor één nacht en 68 euro per nacht vanaf twee nachten. De gasten van Anja worden daarnaast nog verwend met een driegangendiner voor 23 euro per persoon.

Albert (63)

Albert is de trotse eigenaar van kasteel Castell d’Empordà in Costa Brava in Spanje. Deze B&B wijkt wat af van de andere B&B’s doordat deze wel 57 kamers heeft, wat het doet lijken op een luxe hotel. Een standaardkamer kost op een rustige dag 140 euro, maar de tarieven kunnen snel oplopen tot wel 300 euro per nacht. Een tuinsuite of familiekamer kost ook snel honderden euro’s per nacht.

In welke B&B zou jij weleens willen overnachten? 😉

Bron: RTL Boulevard en Beeld: RTL

Delen