100%NL Magazine Jackie Groenen
Delen

Dít is de leuke zus van Oranje Leeuwin Jackie Groenen!

Benieuwd wie de zus is van Oranje Leeuwin Jackie Groenen? Dat zie je hier!

Jackie Groenen

Met haar blonde haren en brede glimlach zorgt Jackie Groenen voor een leuke verschijning op het veld. Maar Jackie heeft niet alleen de uitstraling, ook de kwaliteiten! Sinds 2019 voetbalt Jackie voor Manchester United en ze maakt ook onderdeel uit van de Oranje Leeuwinnen.

Na het gelijkspel tegen Zweden stormde Jackie vol vreugde naar vrienden en familieleden om haar blijdschap te vieren. Helaas werd Jackie een dag later positief getest op corona. Sindsdien zit Jackie in zelfisolatie. Het is nog maar de vraag of Jackie Groenen dit EK terugkeert, hiervoor moet ze niet alleen klachtenvrij zijn, maar ook een negatieve test afleggen.

Zus Merel

Het voetbal-gen zit in het bloed bij de familie Groenen, want niet alleen Jackie, maar ook oudere zus Merel kan een aardig potje voetballen. De twee zusjes voetbalden al vanaf jongs af aan en speelden een groot deel van hun jeugd in dezelfde teams. Dat zorgde er natuurlijk voor dat de twee een hechte band hebben.

Aan RTL Nieuws liet Merel destijds weten: ‘In onze achtertuin stond een officieel doel. In de zomer spanden we een tennisnet tussen twee bomen voor partijtjes voetvolley. We speelden tegen elkaar, maar ook tegen onze vader. We waren bloedfanatiek en wilden altijd winnen.’

Benieuwd hoe de zus van Jackie eruit ziet? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram, RTL Nieuws

Delen